12 april 2024

Altcoin season van start? Populaire crypto analist voorspelt welke altcoin gaat exploderen in april

<!–

Last Updated on april 12, 2024 by Immanuel Rodulfo

–>Zowel Bitcoin als Ethereum hebben vandaag verliezen moeten lijden. Nu Bitcoin moet consolideren neemt de speculatie over een nieuwe ‘Altcoin Season’ meteen toe. Is dit het moment dat de ‘Altcoin Season’ van start gaat?

De discussies over de start van een nieuwe ‘Altcoin Season’ nemen hard toe nu zowel de Bitcoin als Ethereum koers recentelijk moesten consolideren. Ondanks dat de Altcoin Season Index aangeeft dat er nog geen sprake is van een Altcoin Season anticiperen veel crypto analisten op X nu al op een aankomende rally voor altcoins.

Altcoin Season index stijgt van 45 naar 55

Steeds meer posts op social media worden deze week toegewijd aan de ‘Altcoin Season’, een periode waar Bitcoin stagneert en er daardoor ruimte is voor andere altcoins om substantiële stijgingen te realiseren. Ondanks de geruchten en de voorspellingen van crypto analisten geeft de Altcoin Season Index nog altijd aan dat er geen sprake is van een aankomende Altcoins season.

De Altcoin Season index is een tool die gebruikt wordt om te bepalen of de crypto markt zich in een Altcoin Season bevindt. Het geeft simpelweg aan hoeveel van de top 50 tokens het beter doen dan Bitcoin. Op het moment dat er sprake is van een score van 75, ofwel 75% van de crypto markt presteert beter dan Bitcoin, is er officieel sprake van een Altcoin Season.

altcoin season index
Altcoin Season Index – Bron: Blockchaincenter.net

De Altcoin Season Index bevond zich op 3 april nog op 44, maar wist op 8 april alweer naar de 59 te stijgen. Dit leidde dan ook meteen tot het nodige optimisme binnen de crypto markt en een stijging richting de belangrijke waarde van 75 leek gestart te zijn. Nu, 4 dagen later, bevindt deze index zich echter op een magere 41 en lijkt een nieuwe ‘Altcoin Season’ voorlopig nog ver weg.

Om die reden verschuiven investeerders hun aandacht naar populaire crypto tokens die wel in staat kunnen zijn om op de korte termijn aanzienlijk te stijgen, ongeacht een Altcoin Season. Hieronder bespreken we daarom een drietal van de meest veelbelovende altcoins van dit moment.

Dogeverse – nieuw multi-chain alternatief voor populaire Dogecoin

Dogeverse (DOGEVERSE) is een onlangs gelanceerde meme coin die een alternatief wil ontwikkelen voor de originele Dogecoin. Door zijn native token te ontwikkelen voor meerdere blockchains, waaronder Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche, weet het zijn gebruikers meerdere voordelen aan te bieden.

Gebruikers zijn in staat met Dogeverse om hun portfolio te diversifiëren en op deze manier risico’s te vermijden. Daarnaast kunnen ze ook profiteren van de verbeterder liquiditeit voor Dogeverse waarmee transacties sneller en goedkoper worden.

Dogeverse

Het project heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens. 30 miljard van deze tokens zijn beschikbaar tijdens de presale. Daarnaast zijn er nog eens 20 miljard tokens gereserveerd voor staking beloningen. Ondanks dat de presale van het project nog live staat kunnen gebruiken nu al starten met het staken van hun tokens en het verdienen van mooie beloningen. Op dit moment geeft de Dogeverse site aan dat mensen die hun DOGEVERSE tokens taken kunnen profiteren van een 354% APY.

De Dogeverse presale is al snel een groot succes gebleken nu het in korte tijd al meer dan $ 2,8 miljoen heeft weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,000293 per stuk, maar er zijn nog minder dan 2 dagen te gaan, of wanneer het doel van $ 3,4 miljoen bereikt wordt, totdat de token verder stijgt in waarde. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, MATIC, AVAX, USDT en creditcard.

 

99Bitcoins – een nieuwe crypto token van een bekende naam in de crypto wereld

99Bitcoins (99BTC) is een naam die al bekend is bij vele traders binnen de crypto markt. Dat komt doordat 99Bitcoins in 2010 al een website begon voor crypto informatie. Het project achter deze website heeft er nu voor gekozen om ook zijn eigen crypto te ontwikkelen.

De presale van de 99BTC token ging deze week live en de token zal gebruikt worden voor meerdere projecten. Zo zal het geïntegreerd worden in het unieke Learn 2 Earn concept van 99Bitcoins waar het uitgedeeld zal worden als beloning voor het afronden van taken.

99Bitcoins platform

Daarnaast kunnen gebruikers de 99BTC token ook staken in ruil voor aanzienlijke beloningen. Hierdoor zijn gebruikers in staat om een passief inkomen te ontwikkelen met de 99BTC token. Doordat de website meer dan 700.000 gebruikers kent, verwachten veel analisten dat de koers van deze token hard gaat stijgen op het moment dat die gelist wordt op exchanges.

De presale van de 99BTC token heeft al meer dan $ 170.000 weten op te halen in korte tijd. Tokens kosten op dit moment $ 0,001 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard. Gebruikers kunnen de token ook kopen met BNB, maar zullen dan niet in aanmerking komen voor de jaarlijkste staking opbrengsten.

 

Slothana – nieuwe Solana meme coin met veel potentieel

Slothana (SLOTH) is een onlangs gelanceerde meme coin op de Solana blockchain. Deze meme coin probeert te profiteren van het eerdere succes van de Solana blockchain. Solana was eerder namelijk al verantwoordelijk voor de lancering van succesvolle meme coins zoals BONK en WIF.

Slothana probeerde zich te onderscheiden van andere meme coins met behulp van zijn send-to-wallet airdrop systeem. Met dit systeem maakte Slothana het nog makkelijker voor gebruikers om SLOTH tokens te kopen. Het enige wat gebruikers moeten doen is SOL bezitten en deze overmaken naar het wallet adres van Slothana. Gebruikers hadden ook de optie om naar de website van Slothana te gaan en heir hun wallet te verbinden.

Dit send-to-wallet airdrop systeem bleek al snel een groot succes nadat de presale in korte tijd meer dan $ 10 miljoen op wist te halen. Hierdoor heeft het Slothana project zijn presale doel behaald en zullen investeerders nog maar beperkt de tijd hebben om in te stappen voordat de token gelist wordt op exchange en mogelijk stijgt in waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

function showEmbedInEditorjs (e,t,n,o)
{
console.log(e);
var tweet = $(‘‘, {
href: t+’?ref_src=twsrc%5Etfw’,
});
var iframe = $(‘

‘, {
class: ’twitter-tweet’,
id: ’twitter-data’+e
});
jQuery(“#”+e).append(iframe);
jQuery(“#twitter-data”+e).append(tweet);

}

The post Altcoin season van start? Populaire crypto analist voorspelt welke altcoin gaat exploderen in april appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

Bitcoinmagazine

Vooraanstaand en betrouwbaar platform in de dynamische wereld van cryptocurrency en blockchain. Onze missie is om jou, onze lezers, te voorzien van de meest accurate, actuele en diepgaande informatie over alles wat met crypto te maken heeft.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider