ADV

11 april 2024

BeursInside 2023 Aftermovie: Een Terugblik op een Dag Vol Financiële Innovatie!

De aftermovie van BeursInside 2023 is hier! Neem een kijkje achter de schermen van dit baanbrekende evenement, waar inzicht en innovatie samenkwamen. Met meer dan 550 deelnemers was het een dag die Amsterdam op zijn kop zette en de financiële community nieuwe perspectieven bood.

Onze aftermovie biedt een levendige terugblik op de meest memorabele momenten van het evenement. Van de diepgaande inzichten van Jean-Paul van Oudheusden & Tim Nijsmans tot de dynamische sessie over AI-beleggen en de toekomst van crypto, geleid door experts als Thijs Verlangen & Raoul Esseboom en aandelen/crypto/ETF tips van o.a. Nico Bakker en Michael van de Poppe. Deze video is jouw kans om de energie en expertise van BeursInside 2023 te ervaren.

Maar er is meer! Voor slechts €10 heb je toegang tot alle opgenomen sessies. Elke sessie is een schatkamer aan kennis, met waardevolle inzichten van topbeleggers en financiële denkers. En als bonus ontvang je een goed gevulde goodiebag, samengesteld in samenwerking met onze sprekers en partners. Deze tas zit boordevol hulpmiddelen en aanbiedingen die je zullen helpen op je beleggingsreis.

BeursInside 2023 ging niet alleen over het delen van kennis; het was een viering van financiële vooruitgang en verbinding. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest invloedrijke financiële gebeurtenissen van het jaar. Bekijk onze aftermovie en grijp je kans om de volledige BeursInside ervaring te ontgrendelen. Bekijk hier het programma terug!

Beurs Inside

Op BeursInside worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider