Programma BeursInside Investment forum 12 mei

Beginners

Door Patrick Suiker van Alles Over Crypto

In deze training leren wij mensen hoe ze:


  • Hoe blockchain werkt

  • Wat Bitcoin is

  • Wanneer het een goed moment is om Bitcoin te kopen

  • Hoe je andere goede cryptomunten ontdekt

  • Welke mindset nodig is om succesvol te worden in deze nieuwe handelsmarktEn tot slot:
Delen we een cryptomunt waarvan wij denken dat hij harder zal stijgen dan Bitcoin
Krijg je toegang tot onze community waarmee we samen succes behalen op de cryptomarkt.

Door Wilmer van der Burgh van BWB Beleggen

Swingtraden is een beleggingsstrategie waarbij beleggers profiteren van tijdelijke prijsschommelingen in de markt. Een strategie die zeer interessant kan zijn voor beleggers die bereid zijn om hun beleggingen actief te monitoren en op zoek zijn naar snel rendement.

Tijdens het webinar gaan we meer vertellen over swingtraden en zullen er tips worden gegeven over hoe je als belegger deze strategie het beste kan toepassen. Enkele interessante punten die aan bod gaan komen zijn bijvoorbeeld het belang van een gedegen risicomanagement, het herkennen van trends en patronen in de markt en het gebruik van technische analyse om potentiële koop- en verkoopsignalen te identificeren.

Ook bespreken we welke beleggingsproducten het meest geschikt zijn voor swingtraden, denk bijvoorbeeld aan aandelen, crypto of ETF’s. Daarnaast gaan we in op de mogelijke impact van macro-economische ontwikkelingen en nieuwsberichten en hoe je hierop in kunt spelen.

Het webinar is gefocust om beleggers meer te leren over swingtraden en hoe deze beleggingsstrategie kan worden toegepast in de praktijk. We kijken er naar uit om jullie binnenkort te verwelkomen bij de webinar van BWB Beleggen over swingtraden.

Door Lars Huntjens van Scalable

After years of low inflation and low interest rates, both have made a strong comeback. What does this mean for savers and investors? In this masterclass we will explore different options to mitigate the impact of inflation on your money as well as how to benefit from the increased interest rates. We will cover various fields such as interest on cash, investing in bonds and long-term investing with ETF savings plans.

Door Jessy Oudeman Online Business Coach

Als online ondernemer vanuit Portugal leert Jessy je hoe je in 10 stappen kan online ondernemen gericht op dienstverlener

Door Jonas Vermeulen FIRE Community

Voor startende beleggers lijken de keuzemogelijkheden eindeloos. Iedereen vertelt je iets anders en toch ben je voor elke hype nét te laat. Wat als er een eenvoudigere manier was, waarmee je zelfzeker en zonder stress kan beleggen? En wat als je met die manier gemiddeld nog eens 8% per jaar kan verdienen? Welkom bij passief beleggen, efficiënt beleggen in 5 minuten per maand.

Gevorderde

Elroy Heisterkamp Het Cryptohuis

Ben jij hedendaags een investeerder maar wil jij je meer verdiepen in het leren lezen van grafieken en daarop kunnenhandelen? Dan is dit webinar geschikt voor jou! Leer de ins en outs bij het maken van Technische Analyse en welke tools en indicatoren het meest belangrijk zijn voor jou Technische Analyse!

Stefan Kneppers Syndicaet

Daytraden in Amerikaanse indices. Een van de meest high leverage en high income skills, welke ook nog eens van pas komt bij het beleggen in aandelen. Te doen via je laptop, waar en wanneer je wilt. In deze webinar ga ik je zoveel mogelijk leren om een vliegende start te krijgen in jouw journey richting een winstgevende indextrader.

In de webinar leer je hoe je de juiste systemen opzet om direct van start te gaan, leer je cruciale macro-economische en macro-technische concepten, leer alles omtrent indices en ontdek je hoe je andere financiële assets leert interpreteren, leer je grafieken technisch analyseren, leer je manieren en momenten om in te stappen en uit te stappen, leer je risico managen en leer je welke emotionele componenten belangrijk zijn – en welke je mag vergeten.

Jean-Paul van Oudheusden Markets Are Everywhere

ChatGPT schept de mogelijkheid om communicatie radicaal te veranderen. Door menselijke reacties te genereren is de software in staat om gesprekken, in verschillende talen, natuurlijk en minder robotachtig te laten aanvoelen. Niet alle output is even sterk, maar de techniek is veelbelovend en wordt al door veel ontwikkelaars omarmd. Ook voor beleggers is ChatGPT uiterst relevant. De vijf grootste BigTech bedrijven (Alphabet, Amazon, Apple, Meta en Microsoft) investeren al jaren in kunstmatige intelligentie en hebben grote budgetten om de software beter te maken. In een webinar van 30 minuten vertelt Jean-Paul van Oudheusden je waar de kansen liggen.

Spreker: Linda Hentzepeter 

Iedereen verdient het om een carrière na te streven die ze wensen. FemalexFinance heeft partnerships met >40 partners die het platform gebruiken om zichtbaarheid te vergroten en vrouwelijk talent aan te trekken. Wij hebben een community van 3k vrouwen die het platform gebruiken om financiële kennis te vergroten en een baan te vinden.  We remove the barriers for female talents to enter the financial sector.

Sprekers

Tickets

Een ticket kost €15,-. Hiermee kun je alle webinars volgen en live vragen stellen aan de spreker. Als je snel bent kun je ook alvast je Early Bird ticket van normaal €45,- nu met €15,- korting bemachtigen voor het live event op 10 november in de Beurs van Berlage.