16 april 2024

Bitcoin whale koopt $16 miljoen aan BTC tijdens koers dip

Een bitcoin whale heeft 16 miljoen dollar aan BTC gekocht na de weekenddip. Dat blijkt uit cijfers van analysebedrijf Lookonchain.

Bitcoin whale in actie

Een grote bitcoin whale moet opnieuw $16 miljoen aan BTC verzamelen na een fikse marktdaling. Het is de derde keer dat deze pseudonieme whale een aanzienlijke hoeveelheid BTC heeft verzameld. In totaal hebben ze sinds begin december $59 miljoen weten te accumuleren, zie het adres.

Eerder deelde CryptoQuant CEO Ki Young Ju het cijfer dat nieuwe Bitcoin whales nu 9% van de totale circulatievoorraad van Bitcoin bezitten, wat neerkomt op maar liefst $1,8 miljoen BTC.

Echter, volgens IntoTheBlock zijn bitcoin whales nog niet massaal aan het kopen geslagen. De bovenstaande whale is daarmee dus een uitzondering.

Ethereum whales

Bovendien hebben twee andere whales een grote hoeveelheid Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, weten te verzamelen, volgens Lookonchain. Samengevat hebben de twee investeerders bijna $80 miljoen gekocht bij OKX en Binance.

function showEmbedInEditorjs (e,t,n,o)
{
console.log(e);
var tweet = $(‘‘, {
href: t+’?ref_src=twsrc%5Etfw’,
});
var iframe = $(‘

‘, {
class: ’twitter-tweet’,
id: ’twitter-data’+e
});
jQuery(“#”+e).append(iframe);
jQuery(“#twitter-data”+e).append(tweet);

}

The post Bitcoin whale koopt $16 miljoen aan BTC tijdens koers dip appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

Bitcoinmagazine

Vooraanstaand en betrouwbaar platform in de dynamische wereld van cryptocurrency en blockchain. Onze missie is om jou, onze lezers, te voorzien van de meest accurate, actuele en diepgaande informatie over alles wat met crypto te maken heeft.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider