11 april 2024

Crypto expert voorspelt XRP koers pump na token burn, kan Ripple 1 euro worden?

<!–

Last Updated on april 11, 2024 by Immanuel Rodulfo

–>Een crypto expert voorspelde onlangs dat XRP een aanzienlijke shock in de voorraad door gaat maken vanwege een aankomende token burn, iets wat de koers aanzienlijk omhoog kan helpen. Kan Ripple 1 euro worden?

Crypto expert Zach Rector besprak onlangs de mogelijkheid van een aankomende voorraad shock voor XRP vanwege een aankomende grote token burn. Een token burn heeft vaak een grote impact op de waarde van cryptocurrencies doordat de circulerende voorraad afneemt en de token daardoor schaarser wordt. Deze ontwikkelingen zullen daarom een aanzienlijke boost kunnen vormen voor de Ripple koers.

De opmerkingen van Rector vonden plaats nadat er een update plaats vond over Sologenic, een tokenisatie platform op de XRP Ledger. Hierin werd vermeld dat 1,6 miljoen XRP de overstap had weten te maken naar het Cosmos ecosysteem via een XRPL Coreum Bridge.

Niet iedereen is echter even optimistisch over de impact van token burn of bridging acties. Doordat XRP een token voorraad heeft van boven de 55 miljard tokens vragen veel mensen zich af hoeveel impact een token bridging van 1,6 miljoen tokens nu echt gaat hebben.

Het is moeilijk om te bepalen hoe groot de invloed is van een token burn evenement op de koers van een cryptocurrency. Positieve technische fundamenten kunnen echter een goede basis vormen voor een eventuele stijging en om die reden bespreken we hieronder de technische fundamenten van de Ripple koers.

Ripple koers verwachting – kan Ripple 1 euro worden?

xrp
Ripple Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

De Ripple koers is over de afgelopen 24 uur met 1,35% gestegen naar een waarde van $ 0,6159. Dat staat gelijk aan een stijging van 6,85% over de afgelopen 7 dagen en een daling van iets meer dan 2% over de afgelopen maand.

De huidige marktanalyse wijst op een mogelijke opwaartse beweging voor Ripple (XRP), gesteund door verschillende technische indicatoren. De Relative Strength Index (RSI) staat op 51, wat duidt op neutraliteit. Tegelijkertijd geeft het MACD-histogram, met een waarde van -0,00203, een signaal voor aankoop. Belangrijk is dat de Ripple koers boven de essentiële gemiddelden op zowel lange als korte termijn uitstijgt.

Gegeven de verwachtingen van een aanstaande schok in de XRP-voorraad, zoals geuit door Rector, en de naderende Bitcoin halvering, staat Ripple potentieel op het punt een significante waardestijging te ervaren. Deze ontwikkeling vindt zijn basis in solide technische fundamenten. Dit scenario biedt een uitgelezen kans voor investeerders en belanghebbenden in de cryptomarkt om diepgaand de impact van deze gebeurtenissen te analyseren.

Vooruitkijkend is het cruciaal te benadrukken dat de cryptomarkt zeer volatiel is. Investeerders dienen daarom niet alleen rekening te houden met de huidige technische analyses en marktvooruitzichten, maar ook met de bredere economische indicatoren en trends binnen de blockchaintechnologie. De naderende halvering van Bitcoin, een gebeurtenis die historisch gezien aanzienlijke marktbewegingen teweegbrengt, samen met de specifieke situatie rondom XRP, vereist een gedegen strategie en voorzichtigheid.

Het integreren van actuele onderwerpen en sleutelwoorden gerelateerd aan blockchain en cryptocurrency in deze analyse zal niet alleen de zichtbaarheid in zoekmachines verbeteren, maar ook het begrip en de interesse van lezers verdiepen. Het doel is een geïnformeerde en betrokken gemeenschap te bouwen die klaar is om de dynamische aard van de cryptomarkt te navigeren.

De $1 lijkt echter nog ver weg, aangezien de koers met meer dan 60% zal moeten stijgen om hierbij in de buurt te komen. XRP heeft echter nog wat terrein goed te maken, aangezien het als een van de enige tokens uit de top 10 nauwelijks heeft weten te stijgen over de afgelopen 12 maanden. Waar de Bitcoin koers en Ethereum koers allebei met bijna 60% stegen over deze periode steeg XRP met slechts 0,10%. Een 60% stijging lijkt daarom niet zo ver weg.

Toch kan het nog even op zich laten wachten voordat XRP daadwerkelijk substantiële stijgingen doormaakt. Om deze reden zullen investeerders hun aandacht ook kunnen verschuiven naar altcoins die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Dogeverse en 99Bitcoins zijn twee van deze cryptos die op de korte termijn kunnen exploderen in waarde.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse is een nieuwe presale token die al snel de nodige aandacht wist te winnen. Dit komt doordat dit project bezig is met de ontwikkeling van een uniek alternatief voor Dogecoin dat nog nooit eerder is gezien. Dogeverse is namelijk bezig met de ontwikkeling van een multi-chain alternatief voor de originele Dogecoin.

In dit multi-chain alternatief zal de native DOGEVERSE ontwikkeld worden op meerdere blockchains zodat gebruikers kunnen profiteren van de beste voordelen en functies van deze blockchains. Daarnaast zullen gebruikers ook gebruik kunnen maken van snellere en goedkopere transacties doordat er sprake is van een betere liquiditeit. De DOGEVERSE token gaat onder andere ontwikkeld worden op de Ethereum, BNB, Polygon, Solana, Base en Avalanche blockchains.

Dogeverse presale

De ontwikkelaars noemen het project ook wel het eerste chain-travelling Dogeverse project. Er is sprake van een totale token voorraad van 200 miljard token. 30 miljard van deze tokens zijn beschikbaar tijdens de presale terwijl er nog eens 20 miljard tokens zijn geserveerd voor staking beloningen.

De presale van DOGEVERSE is onlangs pas begonnen, maar heeft nu al meer dan $ 1,8 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,000292 per stuk, maar het zal niet lang meer duren voordat deze prijs verder stijgt. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX en creditcard.

 

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins is naam die bekend zal zijn onder veel crypto traders, aangezien dit project in 2010 al een website creëerde voor crypto informatie. Deze website heeft ondertussen al 700.000 gebruikers die dagelijks naar de website komen voor nieuwe crypto informatie. Deze website heeft er nu voor gekozen om zijn eigen crypto token te ontwikkelen.

Zijn nieuwe native token, 99BTC, is deze week zijn presale gestart. Deze token zal meerdere gebruikstoepassingen hebben. Zo zal het onder andere een belangrijke rol gaan spelen in het unieke Learn 2 Earn mechanisme van 99Bitcoins. Hierin kunnen gebruikers de 99BTC token verdienen als ze bepaalde taken afronden.

99bitcoins beste presale crypto

Ook kan de token gestaked worden om op deze manier een passief inkomen te realiseren. Ondanks dat de presale onlangs pas live is gegaan kunnen gebruikers nu al beginnen met het staken van hun 99BTC tokens. Doordat het project kan rekenen op meer dan 700.000 gebruikers is de kans daarnaast groot dat de token aanzienlijk gaat stijgen op het moment dat die gelist wordt op exchanges.

De presale van de 99BTC token is in volle gang en heeft al meer dan $ 125.000 opgehaald in korte tijd. De token is aan te schaffen middels ETH, BNB, USDT of creditcard. De token is op dit moment een ERC-20 token, maar zal binnenkort de shift maken naar BRC-20 vanwege de lagere transactiekosten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

function showEmbedInEditorjs (e,t,n,o)
{
console.log(e);
var tweet = $(‘‘, {
href: t+’?ref_src=twsrc%5Etfw’,
});
var iframe = $(‘

‘, {
class: ’twitter-tweet’,
id: ’twitter-data’+e
});
jQuery(“#”+e).append(iframe);
jQuery(“#twitter-data”+e).append(tweet);

}

The post Crypto expert voorspelt XRP koers pump na token burn, kan Ripple 1 euro worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

Bitcoinmagazine

Vooraanstaand en betrouwbaar platform in de dynamische wereld van cryptocurrency en blockchain. Onze missie is om jou, onze lezers, te voorzien van de meest accurate, actuele en diepgaande informatie over alles wat met crypto te maken heeft.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider