15 april 2024

Crypto laat het afweten

Crypto ’s hebben het behoorlijk laten afweten na aanval van Iran op Israël. Geen omhoog schietende prijzen, zoals menig een zou hopen. Crypto ‘s waren immers het alternatief voor goud in geval van oorlogsdreiging.

Crypto laat het afwetenDe verliezen op weekbasis hebben zich behoorlijk opgestapeld variërend van min 25% voor Litecoin tot min 36% voor Uniswap op het lijstje van de sterkste dalers. Bitcoin daalde met 9,6% naar 64.936 dollar. Goud zag prijs met 0,8% stijgen tot 2.358 dollar. De tijd zal leren of crypto zo zwak blijft reageren op een escalatie van geopolitieke spanningen.

Bitcoin is niet ver meer verwijderd van de steun van 62.000. Als deze wordt doorbroken moet rekening worden gehouden met een daling naar 51.000 dollar. Het probleem met bitcoin is dat er momenteel niet veel vraagstimulerende factoren zijn.

Crypto laat het afweten

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider