Daytraden in Amerikaanse indices: een high leverage skill voor high income traders. Leer de ins en outs van winstgevend indextraden tijdens deze webinar

Ben jij op zoek naar een manier om meer inkomen te genereren via daytrading? Overweeg dan eens om te starten met het daytraden van Amerikaanse indices. Dit is een van de meest high leverage en high income skills waarbij je alleen een laptop nodig hebt en kunt handelen waar en wanneer je maar wilt.

Om een vliegende start te maken in jouw journey richting een winstgevende indextrader, bied ik een webinar aan waarin ik je zoveel mogelijk leer. Tijdens deze webinar leer je hoe je de juiste systemen opzet om direct van start te gaan. Ook leer je cruciale macro-economische en macro-technische concepten, leer je alles omtrent indices en ontdek je hoe je andere financiële assets leert interpreteren. Daarnaast leer je hoe je grafieken technisch kunt analyseren, leer je manieren en momenten om in te stappen en uit te stappen, leer je risico managen en leer je welke emotionele componenten belangrijk zijn – en welke je mag vergeten.

Met deze kennis ben je in staat om effectief en winstgevend te handelen in Amerikaanse indices. En dat allemaal vanaf je eigen laptop, waar en wanneer je maar wilt. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor de webinar, als je snel bent kan je nog een gratis ticket meepakken!

Spreker informatie

Stefan Kneppers is een gerenommeerde trader en auteur van het boek “Trendtrading”, waarvan onlangs de tweede druk is uitgekomen. Stefan heeft zijn jarenlange ervaring in de financiële wereld omgezet in een succesvolle trendtrading strategie, die hem veel winst heeft opgeleverd. Hij is de oprichter van Syndicaet, een platform dat zich richt op het bijhouden van de ontwikkelingen van de markt en het delen van kennis en inzichten met andere traders. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring deelt Stefan zijn inzichten en tips graag met anderen, om hen te helpen hun eigen succesvolle trading strategie te ontwikkelen.