Dominique Willem
Dominique WillemDominiqueWillem.nl

 

Hi! Mijn naam is Nick (op de socials ook wel bekend als Dominique Willem), 23 jaar oud en inmiddels al bijna 3 jaar trots eigenaar van de Instagram pagina @dominiquewillem.nl en de website https://dominiquewillem.nl/. Op mijn Instagram pagina en op mijn website/blog deel ik tips en tricks over hoe je slim-, bewust- én beter om kan gaan met je geld. Dit om echt het maximale uit elke euro-, je tijd- én daardoor uit het leven te kunnen halen.

Met mijn platform probeer ik mensen te triggeren om bewust(er) bezig te zijn met hun geld en met hun tijd. Één van de zekerheden van het leven is dat het eindig is, dus dan kan je er zelf maar beter het beste van maken, toch? Door vragen te stellen als “wil je wel 40+ uur per week op kantoor zitten, of wil je diep van binnen toch stiekem wat meer vrijheid? Wil je wel écht die nieuwe auto of dat onwijs mooie, grote (en niet te vergeten extreem dure) huis? Of wil je dat alleen om indruk te maken op anderen? In de basis denk ik dat mensen wel anders willen, maar óf niet weten dat het anders kan, óf het niet uit durven te spreken omdat ze bang zijn om “anders te zijn” of “raar” gevonden te worden.

Met mijn pagina probeer ik de taboes over geld, werk en alle Westerse zogenaamde droombeelden (duur huis, dikke auto, druk met werk) te doorbreken. Waarom doen we eigenlijk wat we dagelijks doen? Is dat wel wat we willen? Kan dat niet anders? Op mijn pagina deel ik mijn inzichten en mijn persoonlijke antwoorden op deze lastige vragen. Persoonlijk, omdat de antwoorden op deze vragen voor iedereen anders zijn. Benieuwd naar jouw persoonlijke antwoorden? Volg me dan zeker op Instagram!”