Het klinkt bijna te goed om waar te zijn. Toch is elke stap in deze aanpak ondersteund door wetenschap en 100 jaar tendensen op de financiële markten. Want, zo blijkt, financiële vrijheid is helemaal niet zo onbereikbaar als we soms denken. En om succesvol je geld voor je aan het werk te zetten heb je ook niet meer nodig dan 5 minuten per maand.

Jonas Vermeulen van FIRE Community neemt je stap voor stap mee door zijn benadering. In 2019 was Jonas helemaal klaar met de corporate rat race en besloot het over een andere boeg te gooien. Hij besloot z’n eigen vrijheid weer centraal te zetten, en z’n inkomen in eigen handen te nemen.

Toen hij in aanraking kwam met het FIRE gedachtengoed was hij al 15 jaar aan het investeren zonder helder doel of plan. Maar daar kwam snel verandering in: een persoonlijk uitgavenplan, daarna een investeringsplan én tot slot een plan voor meer inkomsten. Die combinatie zorgt ervoor dat Jonas in minder dan 10 jaar zelf financiële onafhankelijkheid zal bereiken, zonder 80 uur per week te werken.

In dit webinar neemt Jonas je stap voor stap mee langs volgende vragen: waarom zou je uberhaupt financieel vrij willen worden? Hoeveel geld heb je daar dan voor nodig? Hoe kun je dat vermogen op een stabiele manier opbouwen? Jonas zal je ook laten zien met welke criteria hij bepaalt of een investering de juiste is, en hoe jij morgen al van start kan met het bouwen van jouw financieel vrij leven.

Schrijf je nu in met €5,- korting, en ontdek het zelf!

Op een rijk & vrij leven!