BeursInside Goodiebag 2023

Welkom bij de exclusieve BeursInside Goodiebag!

Als gewaardeerde deelnemer van BeursInside hebben we een speciale verrassing voor je. Onze sprekers en standhouders hebben hun krachten gebundeld om je een selectie van speciale aanbiedingen en waardevolle resources aan te bieden die je beleggingsreis naar een hoger niveau zullen tillen.

Elke aanbieding komt met een unieke kans om te leren, te groeien en te netwerken. We moedigen je aan om elke aanbieding te verkennen en te profiteren van de kennis en voordelen die ze bieden. Klik op de ‘Lees meer’ button om de acties te ontdekken!

Dit is onze manier om je te bedanken voor je betrokkenheid bij BeursInside en om je te ondersteunen in je voortdurende beleggingsavontuur. Geniet van de exclusieve voordelen die we voor je hebben samengesteld en blijf de financiële markten veroveren!

Veel plezier met ontdekken!

Met oprechte waardering,

Zita Chengadu
Founder BeursInside

Ps. Natuurlijk krijg je van ons ook alvast een korting op het event voor volgend jaar! Hierbij de code voor € 10,- korting via deze link

TRADECOACH

BeursInside aanbieding: 50% Extra korting op het Swing Trader jaarabonnement.

Nu voor € 225 per jaar, met één uur persoonlijke on-line instructie in het gebruik van de app.

Algoritmisch traden

Ga naar tradecoach.website

https://www.tradecoach.website/

Geef per email (management@tradecoach.org)  door dat je van het BeursInside 2023 aanbod gebruik maakt.

CRYPTOTAKKIES

25% korting op de workshop starten met Cryptocurrencies + gratis Node spel!
Wij zijn Cryptotakkies

Cryptotakkies is een online leerplatform dat jongeren & jongvolwassenen praktische en theoretische tools biedt & ze inzicht geeft in de toekomst van het digitale geld en de onderliggende technologie: Blockchain technologie.

Bitcoin & cryptocurrencies zijn er om te blijven. Daarbij geloven wij ook dat de onderliggende technologie van bitcoin, beter bekend als blockchain technologie, onmisbaar zal zijn voor de ontwikkeling van een het nieuw & veiliger internet. Maar voor je lukraak coins & tokens gaat kopen is het eerst zaak dat je weet waarom bitcoin & cryptocurrencies zo een grote rol hebben in de ontwikkeling van geld van de toekomst.
Als jij er ook van overtuigd bent dat cryptocurrencies onderdeel zullen uitmaken van onze toekomst, maar toch nog vragen hebt over de werking hiervan, of je afvraagt waarom bitcoin eigenlijk is en in populariteit toeneemt, dan is deze workshop de ideale eerste stap!
Bij Cryptotakkies leren we jongeren en jongvolwasssenen de vaardigheden die ze nodig hebben over blockchain technologie, de werking van cryptocurrencies & de dataeconomie op jouw eigen tempo. Wij geloven dat cryptocurrencies na 2030 niet meer weg te denken zijn uit het leven.
https://www.cryptotakkies.nl/workshops/starten-met-cryptocurrencies/

VALUELL CAPITAL

Probeer nu de trading bots van Valuell met een performance fee korting. Valuell.com/actie

NEW EDEN

Exclusieve korting tot de engelse community van New Eden.

Promo code ” BEURSINSIDE “

SYNDICAET | TRENDTRADING

Leren beleggen in aandelen via theorie én praktijk. Stoom jezelf klaar voor de beurs door in te spelen op de sterkste trends in de markt. Het volledige Trendtrading-pakket staat voor jou klaar tegen een enorme korting. Hierin ontvang jij het boek Trendtrading, de cursus Trendtrading en een jaar lang toegang tot onze premium-service (je zit nergens aan vast). Zo leer jij de beste aandelen selecteren, deze op de juiste momenten kopen en verkopen en zelfstandig te beleggen. Je leert via de theorie en ziet hoe wij deze in de praktijk brengen. Als bezoeker van BeursInside kan jij het volledige Trendtrading-pakket nu eenmalig met 80% korting aanschaffen. Er zijn maar 15 opties beschikbaar, dus wees er snel bij!

Klik op de afbeelding voor de productpagina of ga direct naar de checkout, klik hier!

BELEGGINGSCURSUS

Speciaal voor de bezoekers van Beursinside: Ontvang een exclusieve 40% korting op onze cursus beleggen met de kortingscode: BEURSINSIDE40

Wist u dat 80% van de beleggers verlies maakt?

Wist u dat 95% van onze cursisten nu winst maakt?

Leer alles wat nodig is om uw beleggingen tot een succes te maken met deze speciale actie. Mis deze kans niet!

Klik hier of op de afbeelding om gebruik te maken van deze actie!

HET CRYPTO HUIS | ELROY HEISTERKAMP

Wil jij beginnen met (day) traden maar weet jij niet waar te beginnen?
Profiteer direct van een leuke Korting en win-actie.
Met kortingscode: BeursInside25
krijg jij 25% korting op de gehele webshop.
Winactie:
Onder de aankooporders verloten wij een terug storting van het totale aankoopbedrag.

M2TK

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en/of de maandelijkse Treecap Event Driven Fund nieuwsbrief. Via dit formulie kan je je inschrijven.

2023-11 Gratis Nieuwsbrief INSCHRIJFFORMULIER – BEURSINSIDE

HET BELEGGERSBREIN

Nu overal verkrijgbaar: Het beleggersbrein.

In het eerste boek van Luc Kroeze, De kaviaarformule, las je alles over zijn interpretatie van het zogenaamde kwaliteitsbeleggen. In Het beleggersbrein gooit hij het over een andere boeg. Beleggerspsychologie staat dit keer centraal. We zijn emotionele wezens en maken massaal denkfouten. Elke dag. Gelukkig zijn ze in de meeste gevallen onschuldig. Maar wanneer je financiële beslissingen neemt, ben je er maar beter uiterst waakzaam voor. Onschuldig ogende denkfouten kunnen in je portemonnee immers een spoor van vernieling achterlaten. Het is voor beleggers daarom van groot belang om ze tot een minimum te beperken. Het doel van het boek is om van de lezer een rationele belegger te maken.

Voor de bezoekers van BeursInside heeft Uitgeverij Lannoo een korting van 10% en gratis verzending voorzien voor Het beleggersbrein. Gebruik de code beleggers10 via https://www.lannoo.be/het-beleggersbrein. (De code is enkel geldig via de webshop van Lannoo tot 31/12/2023. De code is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingscodes.)

Actie: Volg Luc Kroeze op Twitter of Linkedin, stuur hem een privébericht met een print screen van de aankoop van Het beleggersbrein en maak kans op een gesigneerd exemplaar van zowel Het beleggersbrein als De kaviaarformule.

DE HANGMATBELEGGER

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je nog meer te weten komen over passief beleggen en ETF’s, dan kun je als deelnemer aan Beursinside het boek ‘De Hangmatbelegger’ bestellen met 5 procent korting. Gebruik daarvoor de code ‘hangmat5’ op: www.lannoo.be/nl/de-hangmatbelegger