Wil je starten als online ondernemer zodat je remote kunt werken en meer kan verdienen dan in loondienst? Wat als je precies weet waar je wel en niet je tijd aan moet besteden? Jij straks ook die vrijheid hebt? 

Online ondernemen kun je veel mogelijkheden bieden op het gebied van passief inkomen en vrijheid, maar is wel een vak apart dat je moet leren.

In de webinar vertelt Jessy hoe je kunt starten met online ondernemen als dienstverlener. Ze bespreekt waar ze de meeste startende ondernemers de fout in ziet gaan en welke stappen je kunt volgen om een succesvolle online onderneming te starten. Of je nu onlineproducten wilt verkopen of programma’s.

Voor wie is deze masterclass? 
Dienstverleners zoals coaches, VA’s, financieel experts, vitaliteitscoaches, psychologen, online marketeers etc. die online willen ondernemen, in de vorm van trajecten, onlineproducten of programma’s.

De spreker

Jessy Oudeman (28) is fulltime online ondernemer en woont in Portugal. Na haar eerste online bedrijf Happy Rich Millennial, op het gebied van personal finance en beleggen, werkt ze inmiddels als online business coach voor startende ondernemers in de dienstverlening. Naast passieve inkomsten uit Happy Rich Millennial middels affiliate marketing en onlineproducten heeft ze een online programma en cursus voor ondernemers.

Wil jij starten met ondernemen zonder tijd te verspillen zodat jij straks ook meer vrijheid hebt? Haal dan snel een van de 25 gratis tickets binnen voor aanstaande vrijdag op = op!