Na jaren van lage rente en lage inflatie waren we het afgelopen jaar getuige van verschillende renteverhogingen van de Europese Centrale Bank. Tegelijkertijd is de inflatiegroei op het moment 6,9% ten opzichte van een jaar geleden – een flinke verhoging die duidelijk te voelen is voor iedereen. Deze inflatiegroei is aanzienlijk hoger dan de huidige rente. Wat betekent dit voor jou en jouw vermogen en hoe kun jij hiervan profiteren?

In dit webinar krijg jij het antwoord op de hierboven gestelde vraag, en worden er 3 strategieën besproken om je geld voor je te laten werken in een wereld met hoge rente en hoge inflatie.

Dit webinar wordt verzorgd door Lars Huntjens, International Expansion Analyst bij Scalable Capital. Scalable Capital is een broker uit Duitsland met de missie om investeren toegankelijk te maken voor iedereen. Via het platform van Scalable is het mogelijk om te investeren in een groot aanbod van: Aandelen, ETF’s, Fondsen & Crypto. In de afgelopen paar jaar heeft Scalable een klantenbestand van meer dan 600.000 klanten opgebouwd verspreid over Europa, tijdens dit webinar zul je erachter komen waarom zij zo populair zijn geworden.

Wil jij erachter komen wat jij het beste met je geld kan doen in een wereld van hoge rente en hoge inflatie? Zorg dan dat jij er bij bent tijdens de Scalable Capital masterclass op het BeursInside Investment Forum op 12 mei (Online). Bestel hier je ticket met € 5,- korting!