Max van der Haagen
Max van der HaagenNew Eden

 

Hallo, wij zijn Edwin en Max, en we zijn de trotse oprichters van New Eden, een dynamisch online educatieplatform gevestigd in het bruisende Beursplein 5. Met een gecombineerde ervaring van bijna vijf jaar in de financiële wereld, hebben we een solide basis gelegd voor ons bedrijf en hebben we onszelf ontwikkeld tot gerespecteerde en gereguleerde beursgenoteerde FCA-handelaren.
Onze reis begon met een gedeelde passie voor financiële markten en een diepgewortelde toewijding om anderen te helpen begrijpen en slagen in deze complexe wereld. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van de valutamarkt, ook wel bekend als Forex. Hier concentreren we ons op het leveren van zowel professionele als commerciële diensten om andere partijen te ondersteunen in hun financiële doelstellingen.
Wat ons drijft, is de overtuiging dat educatie de sleutel is tot succesvol beleggen. We begrijpen dat de financiële markten voor velen overweldigend kunnen zijn, en daarom hebben we New Eden opgericht om educatieve middelen en begeleiding te bieden die nodig zijn om zelfverzekerd te handelen en investeren. Onze missie is om anderen te helpen begrijpen hoe ze de valutamarkt kunnen navigeren, risico’s kunnen beheren en kansen kunnen grijpen.
Bij New Eden streven we ernaar om meer te zijn dan alleen handelaren; we zijn mentoren, adviseurs en gidsen voor iedereen die zijn financiële horizon wil verbreden. Onze educatieve benadering is gebaseerd op de nieuwste marktinzichten en strategieën, en we geloven in het delen van onze kennis om anderen te empoweren en te inspireren.
We zijn trots op onze toewijding aan integriteit, transparantie en resultaten. Als gereguleerde professionals op de beursvloer begrijpen we het belang van compliance en ethisch handelen. Dit versterkt onze reputatie als betrouwbare bron van financiële educatie en diensten.
Tijdens dit beleggersevenement op de beurs kijken we ernaar uit om onze passie en expertise met u te delen. We willen graag de gelegenheid benutten om met u te praten over onze reis, onze benadering van de financiële markten en hoe we samen kunnen werken om uw financiële doelen te bereiken. Bij New Eden geloven we dat de weg naar financieel succes begint met kennis, en we zijn er om u te begeleiden op elke stap van die reis.