Meyade Curfs
Meyade CurfsMeyade

Meyade Curfs (28) wordt in 2017 dankzij een vriend geïntroduceerd in de wereld van de Bitcoin. Gefascineerd door deze digitale valuta besluit hij zich er grondig in te verdiepen en investeert zijn bescheiden spaargeld.

Al snel begint Meyade zijn opgedane kennis te delen en mensen te begeleiden op financieel gebied. Hieruit ontstaat zijn onderneming, genaamd MEYADE met de overtuiging dat financiële geletterdheid een universeel recht is.

Daarnaast legt hij in 2020 de basis voor het handelsbedrijf Thriven met 2 andere compagnons, dat het doel heeft om handmatige stappen in het investeringsproces te automatiseren. Thriven groeit uit tot een bedrijf met acht medewerkers, honderden tevreden klanten en een jaarlijks handelsvolume van 2 miljard dollar.

Meyade heeft geregeld een prominente plek in de media als het gaat om financiële educatie en host zijn eigen programma op BNR Nieuwsradio, genaamd ‘De Meyade Curfs Show’.

In augustus 2023 neemt Meyade de beslissing om zijn aandelen in Thriven te verkopen en zich volledig te richten op MEYADE. en zijn persoonlijke branding. Daarnaast werkt hij als Global Business Developer bij Bybit, een van ’s werelds grootste cryptocurrency exchanges en hoofdsponsor van Red Bull Racing. Meyade zijn missie is om Bybit de grootste exchange van Nederland (en omstreken) te maken.