Word Partner van BeursInside

BeursInside is hét platform waar informatie wordt geboden voor beleggers en nieuwe beleggers. Als partner krijg je de unieke kans om jouw merk, kennis en visie te delen met een breed publiek van enthousiaste beleggers.

Onze partners zijn essentieel voor het verrijken van onze evenementen en content, met expertise op alle vlakken op het gebied van beleggen. Wij bieden verschillende partnerschapsniveaus, afgestemd op jouw doelen en behoeften, waaronder:

 • Event Sponsoring: Verhoog je zichtbaarheid tijdens onze live en online events.
 • Content Samenwerking: Deel jouw expertise door middel van gastblogs, interviews, en masterclasses.
 • Advertentiemogelijkheden: Bereik je doelgroep direct via onze website, nieuwsbrief en socialmediakanalen.

Ben je geïnteresseerd in een partnerschap met BeursInside? Laten we samenwerken om de wereld van beleggen te transformeren. Vul het formulier in voor meer informatie over de verschillende sponsorpakketten of stuur een mail naar info@3xi.nl. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Samen kunnen we een impact maken en de nieuwe generatie beleggers voorzien van de kennis en tools om financieel fit te worden en te blijven.

Partnernieuws

 • Beleggersfair
  14 mei 2024

  Geef uw kennis en vermogen een boost! Vrijdag 15 november 2024 vindt de 10e editie van de BeleggersFair plaats in de Beurs van Berlage te Amsterdam. De BeleggersFair is inmiddels een begrip geworden, mede dankzij het succes van de eerdere edities. De kracht zit ‘m in de combinatie van een sterk educatief plenair programma, de [...]

 • ElkeWeekGeld
  14 mei 2024

  Het eerste kwartaal ligt alweer achter ons en zoals gebruikelijk geef ik een update over de resultaten – de rendementen en risico’s – van de systemen van Elke Week geld.

 • InFinance
  2 mei 2024

  Advieskantoren hebben hun keuze gemaakt, de winnaars zijn bekend. Vandaag presenteren wij voorafgaand aan de officiële bekendmaking op 14 mei, de genomineerden die kans maken op een van de prestigieuze Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2024. Lees artikel op infinance.nl

 • Cashcow
  2 april 2024

  Cash is een informatief en opiniërend magazine over succesvol beleggen in aandelen, ETF’s, beleggingsfondsen en vastgoed. Ook wordt aandacht besteed aan hypotheken, pensioenen, vermogensbeheer en transactieplatformen. Neem een abonnement of lees de eerdere versies online op CashCow.nl.

 • ElkeWeekGeld
  14 januari 2024

  Er is goed nieuws voor de actieve beleggers! Met mijn samenwerkingspartners Geert Jan Nikken, Marcel van Vliet, Peter Groenenboom en ondergetekende lanceren wij BeursBites.nl! Een nieuw interactief kennisplatform waarmee je jouw kennis over aandelen, opties én je beleggingsportefeuille op een hoger niveau tilt! Lees artikel op elkeweekgeld.nl

Partners