Wilmer van der Burgh
Wilmer van der BurghBWB Beleggen

Mijn naam is Wilmer van der Burgh en ik beleg al ruim 5 jaar. Afgelopen jaar ben ik met twee partners een bedrijf begonnen rondom beleggen, namelijk BWB Beleggen. Alle drie hebben wij een bedrijfskundige achtergrond. Betreft beleggen ben ik begonnen met het kopen van aandelen, maar al snel ging ik over in meerdere beleggingsvormen zoals commodities en ETF’s. Naast de mogelijkheden op de beurs handel ik ook in crypto en edelmetalen. Investeren doe ik niet om miljonair te worden, maar omdat ik het nodig vind om verstandig met geld om te gaan. Kijkend naar de onzekere tijden en de stijgende inflatie vind ik dat beleggen bijna noodzakelijk is geworden. Ik heb mijn weg in de beleggingswereld gevonden en ik help anderen graag, om ervoor te zorgen dat de wereld van beleggen voor iedereen toegankelijk is.