17 april 2024

Zware overstromingen verstoren TOKEN2049 conferentie in Dubai

<!–

Last Updated on april 17, 2024 by Raul Gavira

–>

De prestigieuze TOKEN2049-conferentie, bekend om zijn line-up van top-sprekers en baanbrekende discussies, wordt geconfronteerd met aanzienlijke verstoring van zijn evenement in Dubai als gevolg van een zware storm die de stad heeft getroffen. Ondanks de start met dramatisch weer zal TOKEN 2049 zijn evenement voortzetten tot 21 april.

TOKEN2049 staat bekend als een vooraanstaande wereldwijde cryptoconferentie, met opmerkelijke figuren zoals Peter McCormack en Vitalik Buterin onder zijn sprekers. Maar deelnemers bevinden zich nu in de nasleep van een zware storm die ravage aanrichtte in de VAE, waardoor vluchten werden geannuleerd en autoriteiten waarschuwingen uitvaardigden waarin ze bewoners aanmaanden binnen te blijven.

Er kwamen meldingen binnen dat delen van de conferentielocatie werden getroffen door overstromingen, wat zorgen deed rijzen over de voortzetting van het evenement. Organisatoren verzekerden echter snel deelnemers dat de toegang tot en het vertrek uit Dubai onaangetast bleven en bevestigden dat TOKEN2049 Dubai zoals gepland zou doorgaan.

De onverwachte gebeurtenissen benadrukken de veerkracht van zowel het team achter TOKEN2049 als zijn deelnemers, die vastberaden blijven om discussies en innovaties binnen de cryptowereld vooruit te helpen.

Terwijl de conferentie doorgaat te midden van de nasleep van de storm, blijven belanghebbenden in de industrie uitdagingen navigeren met aanpassingsvermogen en vastberadenheid, waarbij ze het veerkrachtige karakter van de cryptogemeenschap belichamen.

function showEmbedInEditorjs (e,t,n,o)
{
console.log(e);
var tweet = $(‘‘, {
href: t+’?ref_src=twsrc%5Etfw’,
});
var iframe = $(‘

‘, {
class: ’twitter-tweet’,
id: ’twitter-data’+e
});
jQuery(“#”+e).append(iframe);
jQuery(“#twitter-data”+e).append(tweet);

}

The post Zware overstromingen verstoren TOKEN2049 conferentie in Dubai appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

Bitcoinmagazine

Vooraanstaand en betrouwbaar platform in de dynamische wereld van cryptocurrency en blockchain. Onze missie is om jou, onze lezers, te voorzien van de meest accurate, actuele en diepgaande informatie over alles wat met crypto te maken heeft.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider