Kunstmatige intelligentie (KI) blijft zich ontwikkelen en verandert de manier waarop we communiceren en beleggen. ChatGPT, een revolutionair spraakmodel op basis van de GPT-3.5-architectuur, heeft de potentie om beide gebieden ingrijpend te veranderen.

ChatGPT genereert menselijke reacties en maakt het mogelijk om gesprekken in verschillende talen natuurlijk en minder robotachtig te laten aanvoelen. Hoewel de technologie nog niet perfect is, wordt deze al omarmd door ontwikkelaars en grote BigTech-bedrijven, zoals Alphabet, Amazon, Apple, Meta en Microsoft.

ChatGPT: De Toekomst van Communicatie en Beleggen

Voor beleggers biedt ChatGPT talloze mogelijkheden. De opkomst van KI-technologieën, waaronder ChatGPT, kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en investeringsmogelijkheden. In een Masterclass van 30 minuten vertelt Jean-Paul van Oudheusden, eToro’s marktanalist in Nederland, waar de kansen liggen voor beleggers die willen profiteren van de groei van ChatGPT en andere KI-technologieën.

Over Jean-Paul van Oudheusden

Als ervaren professional in de financiële dienstverlening met meer dan 25 jaar ervaring, heeft Jean-Paul gewerkt voor gerenommeerde instellingen zoals ABN AMRO, Royal Bank of Scotland en IEX Group. Sinds 2013 werkt hij als freelance consultant en commentator voor verschillende financiële instellingen, banken en brokers. In 2020 richtte hij zijn eigen bedrijf op, Markets Are Everywhere, dat beleggingsonderzoek en educatieve middelen voor particuliere beleggers aanbiedt.

Door zijn uitgebreide ervaring en kennis van de financiële sector, is Jean-Paul de ideale spreker om de impact van KI-technologieën op de toekomst van communicatie en beleggen te bespreken. Als marktanalist bij eToro heeft hij een scherp inzicht in de ontwikkelingen op de markt en kan hij beleggers helpen om de kansen en uitdagingen van ChatGPT en andere KI-technologieën te begrijpen.

Schrijf je nu in voor de webinar

Ontdek de mogelijkheden van ChatGPT en de toekomst van beleggen tijdens de webinar van Jean-Paul van Oudheusden. Met zijn kennis en ervaring kan hij je helpen om de kansen en risico’s van deze opkomende technologieën te begrijpen en te benutten. Claim nog snel een van de 25 gratis tickets hier want op = op!