Waarom Sponsoren niet om BeursInside 2023 heen kunnen:
Bereik de Nieuwe Generatie Beleggers

Word nu sponsor van BeursInside 2023 en maak deel uit van de beweging die de nieuwe generatie beleggers bereikt. Dit jaar bieden we flexibele en betaalbare sponsorpakketten aan, zodat je jouw unieke expertise en diensten kunt tonen op ons interactieve “Finance Square”.

Van het aanbieden van financieel advies tot het geven van een masterclass, er zijn tal van manieren om je merk in de spotlight te zetten. Grote stands komen zelfs met bonus spreektijd op het podium! Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog deel uit van de toekomst van beleggen en financiële fitheid.

Neem contact op via zita@beursinside.nl

ONZE PARTNERS

De Toekomst van Beleggen en Financiële Fitness Ontmoeten Elkaar bij BeursInside 2023!

Welkom bij BeursInside 2023! Het thema van dit jaar, ‘Met AI Beleggen en Financieel Fit,’ is speciaal ontworpen om jou klaar te stomen voor de nieuwe golf in de beleggingswereld en je te helpen financieel gezond te blijven. Mis deze kans niet om inzicht te krijgen in hoe AI de manier waarop we beleggen verandert, en doe nuttige kennis op om financieel fit te worden.

Van boeiende debatten en talkshows tot hands-on masterclasses en workshops, we hebben voor elk wat wils. Topics variëren van personal finance en (passief) beleggen tot (bot/copy) traden, crypto en alternatieve beleggingen.

We introduceren dit jaar ook een interactief “Finance Square”, waar experts je helpen met alles van het opstellen van een voorbeeldportfolio tot het berekenen van fiscale voordelen voor je pensioenpotje. Early Bird-tickets zijn nu beschikbaar met €15 korting!

BeursInside | 10 november 2023

Op vrijdag 10 november 2023 vindt BeursInside fysiek plaats in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Tijdens dit fysieke evenement biedt BeursInside een uitgebreid gevarieerd programma compleet met een debat, masterclasses en snelcursussen. Alle facetten komen aan bod, van bot/copy traden, swing traden & day traden tot aan passief beleggen op het niveau voor beginnende tot ervaren beleggers. Uniek is de mix van de kennis van beleggingsprofessionals en de ervaring van finfluencers waar nieuwe beleggingsideeën en -inzichten elkaar ontmoeten.

Thema’s

Thema’s die passeren zijn (bot)traden, beleggingstrends zoals ESG (sustainability), de metaverse en crypto’s. Maar ook de populaire aandelen, obligaties, opties, notes, cfd’s, fondsen, etf’s/etn’s en coins komen aan bod. 30 finfluencers en professionals bieden je inspiratie hoe je geld kan verdienen in 2023. Kortom in één dag leer je om succesvol te beleggen!