ADV

11 september 2024

Alfen: Kopen moet je durven

Alfen NV (ALFEN) was 2.8% lager met een slotnotering van 11.91 euro. Het aandeel is niet op een lagere koers gesloten sinds augustus 2019.

Het aandeel is hiermee tien van de laatste 12 dagen gedaald. De afgelopen maand is het aandeel 21.5% gedaald. Het ziet er ook technisch gezien niet zo goed uit, meent Invesstech. Het aandeel is trendmatig negatief op de middellange termijn, heeft weerstand rond 28.00 euro en een verdere daling is waarschijnlijk.

Toch is er langzamerhand ook ruimte voor ‘tegengas’. Op dag-, week en maandbasis is het beeld hetzelfde: de koers staat onderin de bandbreedte, indicatoren kunnen nauwelijks nog verslechten en de koers staat op een historisch dieptepunt.

Beleggers zullen lef moeten tonen om nu in Alfen te stappen. Het is in ieder geval een technische gok. Bij een technische kentering kan de koers stijgen tot boven de 25 euro.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider