ADV

Nieuws van finfluencer

Jordi van de Pas

Geboren in 1986 in Nederland, ontwikkelde Jordi van de Pas al op jonge leeftijd een fascinatie voor psychologie en menselijk gedrag. Geïnspireerd door persoonlijke uitdagingen, verdiepte hij zich in diverse religies en culturen, wat leidde tot een passie voor sport en mentale gezondheid. Een deel van zijn jongvolwassenheid bracht hij door in China, waar hij trainde met Shaolin monniken en zich verdiepte in het stoïcisme.

Na zijn studies in psychologie en forensische psychologie, en een carrière in TBS-klinieken, richtte Jordi samen met een business partner de Trade Academy op. Hier combineert hij psychologische inzichten met financiële strategieën om handelaren te ondersteunen.

Op 37-jarige leeftijd verblijft Jordi voornamelijk in Zuid-Spanje, waar hij zich toelegt op sport, buitenactiviteiten en zowel zijn fysieke als mentale gezondheid. Bij de Trade Academy en zijn nieuwste project, Traders Blueprint, zet Jordi zich in om via een podcast, cursus en coachingssessies, psychologische principes toe te passen die handelaren helpen hun prestaties te verbeteren. Het levensverhaal van Jordi illustreert hoe een toewijding aan levenslange zelfverbetering anderen kan motiveren om hun volledige potentieel te bereiken.

Lees meer op www.jordivandepas.nl of volg Jordi op social media: