ADV

1 oktober 2024

Jean-Paul van Oudheusden: De Wereld In Transitie

Tijdens de BeleggersFair (15 november) presenteert marktanalist Jean-Paul van Oudheusden de masterclass ‘De Wereld In Transitie’. Daarin bespreekt hij verschillende belangrijke trends rondom technologie, energie, mobiliteit én de nieuwe wereldorde.

Digitalisering, elektrificatie en de totstandkoming van een nieuwe wereldorde hebben grote gevolgen, ook voor beleggers. Van Oudheusden neemt u in deze masterclass mee langs de laatste trends op het gebied van technologie, energie en mobiliteit, waarbij onder andere Apple, Microsoft, ASML, Shell, Tesla en onvermijdelijk ook de machtsstrijd tussen de VS en China ter sprake komen.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass

Spreker

Jean-Paul van Oudheusden
Marktanalist

Jean-Paul van Oudheusden, eToro’s marktanalist in Nederland, heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, met senior posities bij onder andere  ABN Amro, Royal Bank of Scotland en IEX Group.

Sinds 2013 werkt Van Oudheusden als freelance consultant en commentator voor verschillende toonaangevende financiële instellingen, banken en brokers. In 2020 startte hij zijn eigen bedrijf, Markets Are Everywhere, om beleggingsonderzoek en educatieve middelen voor particuliere beleggers aan te bieden.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider