ADV

9 mei 2024

Microsoft is lekker bezig met Copilot

Microsoft is lekker bezig met Copilot. Vooruitgang is groei.

CharGPT van bericht opThurrott.com: “Microsoft heeft aangekondigd dat het binnenkort een nieuwe functie genaamd CoPilot zal introduceren in Microsoft 365 om gebruikers te helpen bij het schrijven van betere prompts. CoPilot maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om suggesties te doen voor effectievere en duidelijkere prompts. Gebruikers zullen in staat zijn om CoPilot in te schakelen tijdens het schrijven van e-mails, documenten en andere berichten in verschillende Microsoft 365-applicaties. Deze functie is bedoeld om de algehele productiviteit en communicatie van gebruikers te verbeteren.”

Microsoft noteert 410,54 dollar ofwel 35,5 keer de winst (TTM). Om dat te handhaven is groei nodig, dus zaken als een succesvol verloop van de implementatie als Copilot.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider