ADV

13 mei 2024

Terugblik en Vooruitblik: BeursInside Warmt Op voor de Derde Editie

Terwijl we ons voorbereiden op de spannende derde editie van BeursInside dit jaar, kijken we met trots terug op het ongekende succes van vorig jaar. De tweede editie was een ware showcase van expertise en enthousiasme, met meer dan 550 bezoekers die zich verdiepten in de werelden van beleggen, traden en crypto. Met sessies geleid door topexperts zoals Tim Nijsmans over passief beleggen, Don Ginsel over de toekomst van AI, en debatten die de potentie van cryptovaluta onderzochten met onder anderen Michaël van de Poppe en Elroy Heisterkamp, was elke minuut gevuld met inzicht en inspiratie. Bekijk hier het gehele programma gratis terug!

Nu, in 2024, staan we op het punt om dit evenement nog groter en beter te maken. Met vernieuwde onderwerpen en nieuwe sprekers, belooft deze derde editie weer een onmisbare gelegenheid te worden voor iedereen die gepassioneerd is over financiën. Of je nu een doorgewinterde belegger bent of nieuw in de wereld van financiën, BeursInside 2024 is de plaats waar je moet zijn. Zet 15 november in je agenda en mis deze kans niet om deel uit te maken van deze groeiende gemeenschap die de financiële toekomst vormgeeft!

Beurs Inside

Op BeursInside worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider