ADV

5 juli 2024

VanEck Ethereum-ETN staat bovenaan

De SEC heeft onlangs acht aanvragen voor spot-Ethereum-ETF’s goedgekeurd, een belangrijke ontwikkeling in het regelgevingslandschap voor cryptocurrencies in de Verenigde Staten.

Deze ETF’s noteren op de Amerikaanse beurzen Nasdaq, CBOE en NYSE zodra ze definitief zijn goedgekeurd. Ook in Europa wordt Ethereum gevolgd. DeGiro: “We hebben de producten waar onze klanten het meest in beleggen onder de loep genomen en de VanEck Ethereum-ETN staat bovenaan tot nu toe dit jaar. “

De chart laat zien dat de indicatoren nog onder druk staan, maar dat wordt gezocht naar een bodem. Gisteren sloot de ERB op 18,58 euro. Misschien dat de oude low van 17,30 euro nog even wordt aangetikt. Op 19 euro ligt een weerstand (doorbraak is nog niet bevestigd); de volgende ligt op 14 euro.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider