ADV

25 juli 2024

Waar ligt de steun voor de AEX

De AEX heeft het even lastig met de dalende koersen voor ICT. Voor de AEX (894) ligt een steun op 890 en 860. Het niveau valt samen met de steun op weekbasis. Doe dus nog even voorzichtig aan.

Het zat er een keer aan te komen dat de hoge waarderingen voor ICT niet langer werden gevoed door groei. Deze blijft uit. Beleggers moeten het doen met de verwachting dat het volgend jaar een stuk beter zal gaan. Onderschat niet de Aziatische tijger. China wacht niet totdat Westerse landen hun geopolitieke machtsstrijd hebben gestreden met de ontwikkeling van chips.

Amerikaanse futures zijn niet noemenswaardig hoger. Japan hard onderuit met een verlies van 4%. Ook Europa duidelijk lager. DAX -1,3%, CAC -1,7%, AEX -1,2%. Euro/dollar 1,0841. Brent -0,7% op 81,13 dollar.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider