ADV

30 augustus 2024

eCash augustus: Alternatieven voor tech

De zomer is voorbij, maar daarmee nog niet de hobbels die de AEX en andere aandelenmarkten moeten nemen zoals de ontwikkeling van de rente en de koersen van tech-aandelen. Er zijn grenzen aan de groei van tech, zo leest u in deze nieuwe eCash. Maar er is ook hoop. 

Klik op de afbeelding om de eCash van augustus 2024 te lezen.

Er zijn verschillende redenen om vandaag interesse te tonen in Mexico. Het is een van de grootste producenten van zilver, koper, goud, lood, zink, olie en aardgas. Als belangrijke handelspartner van de Verenigde Staten profiteert het sterk van de herstructurering van wereldwijde toeleveringsketens naast China.

Elke belegger die het afgelopen jaar geen blootstelling had aan de zogeheten Magnificent Seven of, belangrijker nog, Nvidia of andere AI-gerelateerde aandelen, zou de markt waarschijnlijk niet hebben overtroffen. De invloed van deze gangmakers lijkt af te nemen.

Er zijn andere kanshebbers, voor wie ze zoekt. De meeste beleggers zullen niet staan te popelen om aandelen Alfen te kopen, maar het is wel het aandeel met de meeste potentie op weekbasis van een selectie van 50 aandelen. Beleggers die aandelen liever onder de microscoop leggen kunnen niet om de gezondheidszorg heen.

Kortom, er zijn voldoende kansen als tech wat van haar glans blijft verliezen.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider