ADV

24 april 2024

AkzoNobel: tot hoever kan de koers dalen?

Akzo Nobel (AKZA) sloot op 62.28 euro na 6.9% te zijn gedaald.

TA-commentaar Investtech: “We moeten terug naar 16 maart 2020 om een even grote daling te vinden. Toen daalde het aandeel met 11.1%. De omzet was bovendien hoog. Totaal werd er gekocht en verkocht voor ongeveer 132 miljoen euro in het aandeel, wat overeenkomt met vijf keer de gemiddelde omzet per dag. Het ziet er ook technisch gezien niet zo goed uit. Het aandeel is trendmatig negatief op de middellange termijn en een verdere daling is waarschijnlijk.”

Helaas is het bestuur niet in staat om het Akzo-verhaal van een goede laag vernis te voorzien. Er is niet veel voor nodig om de afbrokkeling van de koers voort te zetten. De eerstvolgende belangrijke steun ligt op 53 euro, de daaropvolgende op 53 euro.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider