ADV

18 april 2024

eCash april: U wilt tips? U krijgt tips!

U wordt op uw wenken bediend. Tijdens het Groot Beleggersonderzoek heeft u aangegeven dat u vooral geïnteresseerd bent in tips. Ze staan in de eCash van april.

eCash april: U wilt tips? U krijgt tips!
Klik op de afbeelding om de eCash van april 2024 te lezen.

Maar ook een beetje achtergrond. U moet wel weten door welke gedachten aandelenmarkten worden gestuwd. Bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen gaat het tussen Biden en Trump. Niet te druk maken; onderzoek wijst uit dat het politiek signatuur niet uitmaakt. Goed om te weten. Na het lezen springt u snel naar het mandje van 10 kanshebbers. Investeert u liever in ETF’s? We hebben een mooi lijstje samengesteld.

En natuurlijk respectvol veel aandacht voor de genomineerden voor een Cashcow Award. Wat zeggen ze zelf! U leest in deze eCash de reacties van de genomineerden (op basis van ons Groot Beleggersonderzoek) in de categorieën Cash Publieksprijs, Cash Innovatieprijs, Beste Vermogensbeheerder en de Cash ETF-prijs. Tijdens de BeleggersFair Kennis Update op vrijdag 26 april a.s. zullen om 10.00 uur de eerste Cashcow Awards van 2024 uitgereikt worden. Tevens kunt u dan vanaf 10.30 uur elk halfuur een online masterclass naar keuze volgen.

Dus, kijken met een kopje koffie er bij.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider