ADV

26 april 2024

Winnaars Cashcow Awards 2024 zijn bekend

Tijdens de online BeleggersFair Kennis Update zijn vanochtend de Cashcow Awards 2024 uitgereikt aan vier gelukkige financials.

De vier winnaars zijn:

Cash Publieksprijs 2024 ABN AMRO
Beste Vermogensbeheerder 2024 Fintessa Vermogensbeheer
Cash ETF-prijs 2024 iShares BlackRock
Cash Innovatieprijs 2024 Saxo Bank

Cash Publieksprijs

De Cash Publieksprijs (beste aanbieder beleggingsproducten) ging dit jaar naar ABN AMRO. Directeur Investments Eric Tigrinate nam de award in ontvangst.

De andere genomineerden voor deze prijs waren ASN Impact Investors, DEGIRO, ING en Saxo Bank.

Beste Vermogensbeheerder

Fintessa Vermogensbeheer is ook dit jaar weer de Beste Vermogensbeheerder. De Cashcow Award werd uitgereikt aan directeur en Hoofd Vermogensbeheer Hans Schulte.

Care IS Vermogensbeheer, OHV Vermogensbeheer, Trustus Vermogensbeheer en Wierda Vermogensbeheer waren ook genomineerd voor deze award.

Cash ETF-prijs

De Cash ETF-prijs werd gewonnen door iShares BlackRock als beste ETF-aanbieder van 2024. Paul Baas, Director iShares & Wealth bij BlackRock, nam de award in ontvangst.

De andere genomineerden (Amundi, State Street SPDR ETFs, VanEck en Vanguard) grepen dit jaar dus mis.

Cash Innovatieprijs

De Cash Innovatieprijs 2024 (voor de meest innovatieve aanbieder) ging voor het tweede jaar op rij naar Saxo Bank. De award werd gepresenteerd aan COO Saxo Nederland Stephan Lugtenburg.

De overige genomineerden voor deze prijs waren: ABN AMRO, DEGIRO, eToro en Trade Republic.

Bekijk de uitreiking hier terug:

Cashcow Awards

De Cashcow Awards zijn een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up. De awards werden dit jaar voor de achtste keer uitgereikt. De genomineerden voor de vier prijzen zijn bepaald uit de uitkomsten van het jaarlijks Groot Beleggersonderzoek van Cashcow.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider