ADV

2 oktober 2024

Hoe wordt uw effectenelftal in 2025 kampioen?

Beleggerstrainer Hans Oudshoorn belegt als een voetbalcoach. In deze BeleggersFair-masterclass (15 november) staan robuuste verdedigers (obligaties), aanvallende middenvelders én hangende spitsen centraal.

De rode draad van de masterclass? Aan de hand van actuele voorbeelden – waarbij ook enkele Technische-Analyse-grafieken de revue passeren – vertelt Oudshoorn hoe u risico’s van (aandelen)beleggingen kunt verlagen, rendementskansen kunt vergroten en handig kunt spreiden over verschillende beleggingsproducten (diversificatie).

Ook bespreekt Oudshoorn de voor- en nadelen van de strangle en gaat hij aan de slag met enkele slimme en fiscaal aantrekkelijke optieconstructies die hij zelf ook graag gebruikt.

Klik hier om u aan te melden voor de BeleggersFair en deze masterclass

Spreker

Hans Oudshoorn
Beleggerstrainer Saxo Academy

Wie Hans Oudshoorn volgt, weet dat hij belegt als een voetbalcoach. Hij schrijft en vertelt daarnaast graag over beleggingsthema’s, fondsbeleggen en portefeuilleopbouw.

Oudshoorn is sinds 2000 werkzaam bij Alex, Binck en nu Saxo. In 2014 rondde hij de opleiding Senior Beleggingsadviseur met succes af. Met het Academy-team won hij tweemaal de Gouden Stier.

Verder is Oudshoorn co-auteur van het boek ‘Beleggen voor Dummies’ en vaste columnist van FiscAlert en levert hij geregeld bijdragen aan diverse media.

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider