ADV

28 juni 2024

Ontdek de Psychologie Achter Traden met Jordi van de Pas en Coen Stehouwer

Deze week in onze FINTIP VAN DE WEEK zetten we de nieuwe podcast van Jordi van de Pas en Coen Stehouwer, “Trading Psychologie”, in de spotlight. Jordi, een bekend gezicht van BeursInside, en Coen, beide ervaren traders en psychologen, nemen je mee in de wereld van de psychologische aspecten van traden en beleggen.

Waarom Mentale Gezondheid Belangrijk Is

In de eerste aflevering stellen de hosts zichzelf voor en bespreken ze waarom mentale gezondheid en prestaties zo belangrijk zijn voor traders. Ze delen hun persoonlijke reis en wat hen inspireerde om deze podcast te starten. De podcast richt zich op de vaak onderbelichte, maar cruciale aspecten van trading, namelijk de psyche.

Wat je kunt verwachten

In “Trading Psychologie” delen Jordi en Coen diepgaande inzichten over hoe emoties en mindset je trading prestaties kunnen beïnvloeden. Met praktische tips en verhalen uit de praktijk helpen ze luisteraars om hun mentale spel te verbeteren en succesvol te beleggen. Of je nu een beginnende belegger bent of een ervaren trader, deze podcast biedt waardevolle informatie die je niet wilt missen.

Beluister de Podcast

Mis deze kans niet om je trading skills te verbeteren. Jordi en Coen nodigen je ook uit om feedback te geven en ideeën voor toekomstige afleveringen te delen. Wat zou jij willen horen in de Trading Psychologie Podcast?

Beluister nu op Spotify & YouTube

Beurs Inside

Op BeursInside worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider