ADV

12 augustus 2024

Trend AEX staat nog onder druk

De Europese aandelenmarkten kunnen zich vandaag nog even optrekken aan de mooie winsten van vrijdag in de VS (S&P en Nasdaq +0,5%), maar die winsten zijn alleen houdbaar als de futures in de koop van de dag aan kracht winnen.

Mabrouk Chetouane, Global Head of Market Strategy bij Natixis IM: "Op de middellange termijn zijn de vooruitzichten voor Japanse aandelen positief. De fundamenten van de Japanse economie zijn recent verbeterd, met inflatie die terugkeert op een structurele manier, gedreven door druk op de arbeidsmarkt. Dit biedt Japanse bedrijven de kans om hun marges te beschermen. Bovendien zal de strategische richting van de Japanse industrie, gericht op nieuwe technologieën, vruchten afwerpen. In tegenstelling tot de risico’s in China, bieden de Japanse markten meer veiligheid en duidelijkheid, wat de verwachtingen voor de Japanse aandelenmarkten op de middellange termijn versterkt."

Agenda deze week

Trend AEX staat nog onder druk

Trend AEX staat nog onder druk

Trend AEX staat nog onder druk

Cashcow

Cashcow is het multimediale platform voor particuliere beleggers in Nederland. Het platform geeft inzicht in onder andere beleggingsfondsen, vermogensbeheer, vastgoed(fondsen), online beleggen, fiscale beleggingsmogelijkheden en andere alternatieve beleggingsvormen. Bovenmatige interesse is er voor nieuwe investeringsmogelijkheden.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider