ADV

18 april 2024

Passief Beleggen en Financiële Fit: Een Duurzame Toekomst in Beleggen

Op BeursInside 2023 werd de focus gelegd op passief beleggen en het belang van financiële fitheid. Met inzichten van experts zoals Tim Nijsmans en Yoran Brondsema, verkenden de sessies de voordelen van passief beleggen en hoe dit kan bijdragen aan een stabielere, financieel gezonde toekomst.

Bezoekers kregen praktische tips over hoe ze hun eigen portefeuilles kunnen diversifiëren met ETF’s en hoe ze hun financiële fitness kunnen verbeteren. De sessies benadrukten het belang van een lange termijnvisie en hoe passief beleggen kan helpen bij het opbouwen van een duurzaam vermogen.

Voor slechts €10 heb je toegang tot deze verrijkende sessies en ontvang je een gratis goodiebag. Profiteer van deze kans om je beleggingskennis te vergroten en zet een stap richting financiële vrijheid. Bekijk hier het gehele programma terug!

Beurs Inside

Op BeursInside worden tips, ervaring en kennis via social media en events gedeeld. Gewoon beleggers onder elkaar met als doel om met gewogen risico en verantwoorde spreiding, uit het vermogen een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Meer artikelen

Meld je gratis aan bij het beleggersplatform Beursinside en geniet van heel veel voordelen!

FINANCIEEL NIEUWS DAGELIJKS GESCAND

CashCow InvestmentOfficer FD Morningstar IEX DFT BitcoinMagazine BNR CryptoInsider